Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_options' is marked as crashed and should be repaired in /www/iconcept.se/wp-includes/class-wpdb.php on line 2187
Aggressiv Support - iConcept

Aggressiv Support

Det kanske låter negativt med aggressiv support men det är faktiskt något som påverkar din konverteringsgrad rejält. Vanligtvis fungerar det så här, besökare som tar lång tid på sig i registreringen får en popup med en live-chat. I chatten finns det en trevlig person som frågar om allt fungerar bra och om det behövs hjälp. Ett alternativ är när någon signat för ett gratiserbjudande på siten kan man fråga om personen inte vill ha premiumtjänsten. 

Som du förstår är det ganska dyrt att arbeta på det här sättet eftersom det inte duger med något automatiserat, du måste ha personal som gör det. Trots kostnaden är det ganska många som väljer att arbeta med den här metoden, särskilt då i branscher där kunderna är värda väldigt mycket pengar. Poker är ett bra exempel på det här. 

Det användandet av aggressiv support gör är att det förändrar din konverteringsgrad enormt. Om du aktivt kontaktar dina besökare som är nära att komma till avslut kommer du konvertera många, många fler av dem.