Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_options' is marked as crashed and should be repaired in /www/iconcept.se/wp-includes/class-wpdb.php on line 2187
Backgammon Online - iConcept

Backgammon Online

Att spel på nätet är stort råder det väl ingen tvekan om men ett spel som inte riktigt fått det genomslag som många väntade sig är Backgammon Online. Backgammon har varit en ganska stor hobby offline, i Sverige till exempel var nog backgammon större än poker innan pokerboomen. Nu kan backgammon inte över huvudtaget mäta sig med poker varken online eller offline. TV-sändningar och rejäl marknadsföring ligger förstås bakom detta och poker har ett enormt övertag.

Det finns dom som tror en hel del på backgammon i alla fall och satsar hårt på det. TrueMoneyGames.com är en av de aktörer som erbjuder online backgammon och var faktiskt först ut med backgammon för pengar på nätet. De har funnits i några år och nu har man börjat storsatsa på att locka till sig nya spelare. Det låter inte helt otroligt att backgammon skulle kunna växa på nätet på ett liknande sätt som poker gjorde, kanske inte i samma skala bara. Om du är intresserad av att läsa mer om True Money Games kan vi tipsa om Pokeriots Review av True Money Games.