Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_options' is marked as crashed and should be repaired in /www/iconcept.se/wp-includes/class-wpdb.php on line 2187
Bloggy en helsvensk microblogg - iConcept

Bloggy en helsvensk microblogg

BloggyJonas Lejon som tidigare lanserat en rad blogg-relaterade tjänster ger sig nu i kast med att konkurrera med microbloggarna, i stil med Jaiku. Bloggy.se är i betastadiet och vi som haft möjlighet att följa utvecklingen kan se att det går i rasande fart. Varje morgon man loggar in har något nytt hänt.

Vad skiljer då Bloggy från till exempel Jaiku? Det första är väl det lite gladare utseendet som går igen i de flesta tjänster som Jonas ligger bakom, det andra är väl att Bloggy mer eller mindre är helt svensk. Utseendet kan man ha olika åsikter om men jag är övertygad om att det är smart att satsa på en svensk tjänst av den här typen. Ju lokalare desto lättare att få användare och att gå ut med en halvstängd beta på det här sättet gör ju att vi som använder tjänsten brinner lite extra.

Jag gillar inte microbloggande i någon vidare utsträckning men jag kan helt klart se användningsområden för Bloggy, precis på samma sätt som Jaiku växer så det knakar borde det finnas potential för Jonas tjänst, är nästan så att jag funderar på att ta reda på om det går att investera.  

Du hittar mer om utvecklingen av BloggyUtvecklingsbloggen…

Comments are closed.