Klockor på nätet

Ullyse Nardin från Watch on WatchKlockor på nätet är en produkt som ökar stenhårt. Pineberry som är ett koncept och utvecklingsföretag med internet som huvudbransch har nyligen investerat i WatchOnWatch, en ebutik för exklusiva klockor. I en pressrelease säger de att försäljningen ökat med 200%. Tidigare har butiken dessutom bara riktat sig mot den svenska marknaden men nu lanserar man också internationellt.

Jag har personligen vissa funderingar kring ett sådant projekt, när man köper klockor på nätet av typen Omega eller Rolex så ställer man förmodligen ganska höga krav på leverantören. Det är inte någon liten skräpklocka man köper utan de dyraste i klassen. Nu är Watch on Watch ett varumärke som är någorlunda välkänt i Sverige men utomlands är det fortfarande en bit kvar innan gemene man har hört talas om siten.

Den vanliga farhågan som finns kring varje webbshop är ju också om man faktiskt inte vill känna och se på produkten när man handlar men det visar ju sig bara vara sant i vissa fall. En del webshopar lyckas ju även fast man bryter ny mark. Det minsta man kan säga är att det är intressant med sådana här siter, som gör just det, bryter mark.

Comments are closed.