PokerOffice, ger gärna bort sin produkt gratis

Poker Office, Buy, FreePokerOffice är en mjukvara för pokerspelare på nätet. Syftet med mjukvaran är att hålla ordning på all statistik som man kan behöva när man spelar poker, allt det där man önskar att man  kunde hålla i huvudet. Den håller ordning på hur du och dina motståndare spelar. PokerOffice har funnits på marknaden ett tag och flera versioner har kommit, just nu håller man på att betatesta nästa generation av pokermjukvaran. 

En av de saker som gör PokerOffice speciellt (det finns förstås mycket annat också) är att de faktiskt ger bort produkten gratis och tjänar pengar på det. Genom att ha samarbete med ett antal pokerrum kan de ge bort mjukvaran gratis till de som registrerar sig på pokerrummet. Det som krävs är att spelaren som vill ha PokerOffice spelar ihop ett antal player points på pokerrummet. För dem som vill ha programmet är det här oftast en smal sak eftersom det inte är förrän man är en ganska bra pokerspelare som man börjar förstå fördelarna med ett program av den här typen. 

PokerOffice lyckas alltså med bedriften att dels vara en av de absolut största på marknaden, ha en produkt som är både mer omfattande och enklare att hantera än konkurrenterna (som ofta kräver flera olika installationer och en hel del förkunskaper nästan på programmeringsnivå) och tjäna pengar. Detta på att ge bort sin produkt. Det finns utan tvekan en hel del affärsidéer att hämta här, jag kan tänka mig ett dussintal andra produkter som skulle kunna anamma samma plan. Särskilt gäller det här förstås mjukvara.

Här kan du hitta PokerOffice…