Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_options' is marked as crashed and should be repaired in /www/iconcept.se/wp-includes/class-wpdb.php on line 2187
Presenter på nätet - iConcept

Presenter på nätet

Att köpa presenter på nätet har de senaste åren blivit väldigt populärt. Vare sig det handlar om julklappar eller födelsedagspresenter vänder sig svenskarna till nätet och många nya aktörer har etablerat sig på marknaden.

536491-present-shopping-online (1)

På nwt.se kan man läsa om att vi svenskar spenderar mest pengar i julhandeln av alla européer. Den undersökning som visar detta visar även att surfplattan, mobilen och datorn är populära för att sköta julklappsinköpen och att runt var tredje svensk gör sina julklappsinköp online. Vi är dock inte lika flitiga på att inhandla våra presenter på nätet som britterna är. I Storbritannien är det mer än hälften som köper julklapparna på nätet.

Populärare med presenter online

Även om vi inte är ikapp britterna när det gäller att handla klappar på nätet, blir det allt populärare även i Sverige och det är populärt att köpa födelsedagspresenter och gåvor på nätet också. De senaste åren har massvis med nya presentföretag dykt upp, rapporterar Dagens Nyheter. Allt från blommor, till choklad, kakor och kramdjur kan man beställa på nätet och få levererat till mottagaren. Det är inte bara ungdomarna som köper presenter på nätet, utan även äldre personer handlar sina presenter över internet.

Flera andra aktörer

Det är dock inte bara gåvoföretagen på nätet som går bra, utan andra företag på nätet rullar även på. Ett exempel på en butik som etablerat sig på nätet och som har ett stort utbud av bland annat presenter, men även mycket annat är Designtorget. Man kan bland annat köpa presenter på DesignTorget men man kan även köpa inredning till sitt eget hem. Vill man läsa mer om vad de har i sitt sortiment kan man besöka deras hemsida eller deras Facebook-sida.