Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_options' is marked as crashed and should be repaired in /www/iconcept.se/wp-includes/class-wpdb.php on line 2187
Sunday Service – Temablogga - iConcept

Sunday Service – Temablogga

Sunday ServiceSunday Service kallas ett bloggprojekt från Blogg-Forum. Idén är enkel, en grupp bloggare bloggar varje söndag på ett för söndagen bestämt tema. Projektet är löst sammanhållet och man kan komma och gå som man vill. Det är egentligen inte svårare än att skriva en bloggpost på ämnet och meddela att man gjort det.

Deltagarantalet varierar kraftigt, särskilt när det är bättre väder, det har varit allt från 2 deltagare till 8. Förhoppningen är att det ska växa med tiden och det är inte tänkt att det ska kännas som ett krav, man får delta när man känner för det.

Sunday Service ger en viss boost till deltagarna, ett av elementen som ingår är att inkludera de andra bloggarnas poster i länkar i sin egen. Det ger både en långsiktig effekt av relevanta inlänkar som förbättrar positionerna i sökresultaten och en kortsiktig effekt av att deltagarna skickar trafik till varandra. Det finns alltså en del att tjäna på att delta i Sunday Service ovanpå nöjet att få ett tema att blogga på. Eftersom det är väldigt olika bloggare som deltar blir det väldigt olika vinklar på temat och det kan bli riktigt intressant läsning.

De senaste deltagarna