Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_options' is marked as crashed and should be repaired in /www/iconcept.se/wp-includes/class-wpdb.php on line 2187
Tips - iConcept

Tips

Här listar vi de tips vi har för dig som är eller håller på att bli entreprenör med internet som huvudsyssla. 

Internet

Sökmotoroptimering

Sökmotorer är en av de kanaler som kan ge allra mest trafik på nätet. Genom att optimera din site för sökmotorer kan du bygga upp en enorm kundstock för en ganska liten kostnad. 

Vår första artikel i kategorin: SEO Tips

 

Internet

Konvertering

Konvertering är en av de absolut viktigaste faktorerna när det kommer till lönsamhet, har du bra konvertering har du bra lönsamhet. 

Läs vår Guide till bättre konverting…

AffärsängelAffärsänglar

Vet du vad en affärsängel är och hur man kommer i kontakt med dom? Läs igenom vår Affärsänglar, Finns dom så vet du genast mer.

Guide: Affärsänglar, vilka dom är och hur man kommer i kontakt med dom

Riskkapital

Om du letar efter riskkapital har vi satt ihop en lista på bolag det kan vara värt att kontakta. Läs vår artikel Svenskt Riskkapital. 

Affiliates

Affiliates är det närmaste vi kommer traditionell marknadsföring på nätet idag. Dina affiliates får betalt genom någon av ett antal vanliga betalningsmodeller som finns i utbyte mot att de levererar.

Vi kommer strax fylla på med lite guider hur du går till väga…

Sponsrade länkar

Sponsrade länkar i sökmotorer, t ex Googles AdWords är det absolut enklaste sättet att komma igång och börja få trafik till sin site.

Vi kommer strax fylla på med lite guider hur du går till väga…

Retention

Retention är en av de delar som ofta glöms bort, hur gör du för att få dina besökare eller kunder att komma tillbaka för mer?

Vi kommer strax fylla på med lite guider hur du går till väga…

Mervärde

Mervärde är ju inte direkt något nytt fenomen man talar om men det har fram till nu inte varit något som så många aktivt arbetat med på internet. 

Vi kommer strax fylla på med lite guider hur du går till väga…